Stäng
Bock*FRI FRAKT PÅ PAKET ÖVER 499 KR Mina sidor
0 Totalt: 0 kr Till kassan
Startsida / Textil / Redlunds / Mattor & Fällar

Mattor & Fällar

Mattor till hemmet hos Dimoda

Hos Dimoda hittar du mattor i olika färger och storlekar. En matta kan avgöra hur du upplever ett rum. Välj därför en matta med omsorg, varför inte ha olika mattor efter säsong, i olika material, stilar och färger. En snygg matta ger rummet en ombonad känsla och skapar ett lugn och dessutom är ljuddämpande. En matta på golvet är inte bara snygg utan också skön att gå på. Lägg en matta på golvet bredvid sängen för att börja dagen med att få en härlig första känsla på morgonen under fötterna.

Konstfällar

Du hittar även konstfällar i olika färger som du kan använda som matta, perfekt i sovrummet bredvid sängen. Att lägga en konstfäll som dekoration över en fåtölj eller på soffan skapar en ombonad och skön känsla.

Konstfällar i olika färger hittar du hos Dimoda. Välj mellan enfärgade som grå, rosa, melerade och klassiskt vita. Finns även mönstrade konstfällar som efterliknar kohud och zebraskinn.

Att lägga en fäll i fuskpäls som matta på golvet eller hängandes över fåtöljen eller soffan ger en ombonad känsla och är en snygg inredningsdetalj. Lägg en konstfäll som imiterar ett fårskinn eller lammskinn bredvid sängen, både snyggt och skönt att sätta ned fötterna på morgonen. Eller varför inte som stolsdyna som även värmer ryggen. Välj en fäll som passar din stil och din inredning.

Trasmattor

Trasmattor i olika material som bomull, jute och läder hittar du hos Dimoda. Trasmattan passar i alla hem från moderna till hem i äldre stil. Använd trasmattan i flera rum, som hallen, köket och sovrummet. Hos Dimoda hittar du den klassiska trasmattan i modern stil.

Badrumsmattor

Badrumsmattan är en av dom viktigaste inredningsdetaljerna som gör störst skillnad på hur du upplever badrummet. Du hittar du olika badrumsmattor i olika färger och storlekar hos Dimoda. Välj och anpassa din badrumsmatta med övriga textilier som handdukar och badlakan i badrummet för att få en skön och personlig stil i badrummet. Mixa bland storlekar, former och färger på badrumsmattorna.

Ta hand om din matta genom att sköta den efter dom skötselråd och tvättråd som följer med mattan. Häng gärna ut din matta för att vädra och använd halkunderlägg under dina mattor för att förlänga hållbarheten.

Hos Dimoda hittar du trasmattor, konstfällar och badrumsmattor i olika stilar och färger. Köp din nya matta hos Dimoda i bra kvalitet till bra pris!

Trasmattan har blivit en klassiker i dom svenska hemmen. Trasmattor i olika storlekar passar såväl i hallen som köket och andra rum som sovrummet. Trasmattor finns olika utförande och material bland annat bomull och plast, och med eller utan fransar. Att lägga en trasmatta i ljusa färger på trappan eller  altanen under sommarens varma dagar gör att du får en välkomnande känsla. Dimoda har trasmattor i olika kvalitéer som bomull, läder och jute. Välj mellan olika färger som dova gråa nyanser till blå somriga trasmattor för hallen och övriga rum. 

Köp din nya trasmatta online hos oss på Dimoda eller i någon av våra inredningsbutiker.  

 


Prenumerera på nyhetsbrev