Stäng
Bock*FRI FRAKT PÅ PAKET ÖVER 499 KR Mina sidor
0 Totalt: 0 kr Till kassan
Startsida / Badrum

Badrumstillbehör

0 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris

Ditt urval matchade inte några artiklar!

Lyxig badrumsinredning!

Badrummet är ett rum i hemmet där inredningen säger och ger oss mycket. Med sköna handdukar och en mjuk badrumsmatta att sätta fötterna på har du snart skapat en härlig oas. Sätt din unika stil på ditt badrum med Dimodas badrumsinredning. Lyxa till känslan i badrummet med ett snyggt tvålfat eller en fin tvålpump. Handfatet blir genast snyggare med fina inredningsdetaljer. Sätt upp ett fräscht duschdraperi och vips så har du ändrat hela känslan i rummet. Med härliga handdukar mjukar du upp all hård inredning och ger badrummet en trivsam atmosfär.

Ta badrummet till nästa nivå

Glöm inte att vi kan inreda badrummet på samma sätt som vi inreder alla våra andra rum. Har ditt badrum ett fönster så är en liten gardin ett sätt att förgylla. Ställ in ett doftljus för högre trivsamhet. Byt ut den tråkiga lampan och chocka med snygg belysning även i badrummet. Sätt in en vas med konstblommor som lever vidare även i badrum som saknar ljus från fönster. Möjligheterna i badrummet är oändliga. Oavsett om du har ett litet eller ett stort badrum så har vi inredningen som sätter din unika prägel på rummet vi spenderar oerhört mycket tid i, badrummet.

Badrummets A och O

Handdukar och badhanddukar är ett måste i badrummet. På Dimoda har vi ett brett urval av just detta. Vilken stil fastnar du för? Är det stilrena enfärgade eller snyggt mönstrade som passar bäst hos dig? Glöm inte morgonrocken/badrocken! Skönaste plagget efter en dusch eller ett hopp i det blå. Vi har även fina strandhanddukar i vårt sortiment, missa inte dem! Badrumsmattan! Denna inredningsdetalj går ej att leva utan i ett badrum. Mjuk och skön att sätta fötterna på efter en dusch och på morgonen vid tandborstningen. Kika in på våra fina mattor som finns i både runda och fyrkantiga former.

Necessärer kan man aldrig ha för många av. Dessa finns i snygga mönster hos oss på Dimoda och vi älskar denna lilla badrumsväska. Låt dem gärna stå framme som inredningsdetalj i badrummet. Vi har necessärer i olika storlekar. Vissa perfekta för handväskan och vissa lite rymligare för resan.

En viktig detalj i badrummet är tvålpumpen! Denna har vi alltid framme så varför inte ha en av Dimodas snygga pumpar på handfatet. Vi har både påfyllningsbara tvålpumpar och tvålpumpar med ljuvlig tvål. Även hård tvål finns i sortimentet i underbara dofter som ger både renlighet till dig och himmelska dofter till rummet. Lägg den på ett fint tvålfat och låt den sprida sin väldoft i rummet.

Duschdraperiet! Detta tygstycke sätter verkligen stilen i badrummet. Den gör otroligt mycket för inredningen och är dessutom en nödvändighet. Duschdraperier har Dimoda ett brett sortiment av där man kan välja och vraka bland helt olika stilar. Vad sätter du för stil på ditt badrum?


Prenumerera på nyhetsbrev