Stäng
Bock*FRI FRAKT PÅ PAKET ÖVER 499 KR Mina sidor
0 Totalt: 0 kr Till kassan
Startsida / Möbler / Bord

Bord

Köp sidobord och runda soffbord online på dimoda.se.

Vem har sagt att praktiska ytor och avlastningsytor inte kan vara snygga? Dimoda har ett härligt sortiment med snygga bord i olika storlekar och färger. Till dessa har vi också olika stolar som med sitt unika utseende sätter prägel på hemmet. Oavsett om du letar möbler till kök eller vardagsrum kan du hitta riktiga guldklimpar i den här kategorin.

En snackis!

Bord, soffbord eller sidobord. Våra bord ger din inredning det lilla extra och rummet får en exklusiv inredningsdetalj som definitivt blir en snackis. Våra bord finns i olika färger, former och storlekar. Köp hem ett av våra oerhört populära 2-set och ge ditt hem en inredningsboost. Dessa bord kan stå i vardagsrummet som soffbord eller sidobord till en snygg fåtölj. Man kan med fördel ha dem som ett blickfång med en lummig blomma på och fina ljuslyktor. Ställ borden i sovrummet och skapa en mysig stilriktig hörna. Använd din kreativitet och fantasi. Hur du än väljer att inreda ditt hem skapar du ett unikt uttryck som bara finns hos dig ♥ 

Mittpunkt!

Bordet är en mittpunkt i inredningen som vi använder flitigt. Vid bordet möts vi för att äta, samtala, dricka en kopp te, pyssla eller bara umgås. Vi har också bord som dekoration, som avlastningsyta, som sängbord - ja vi har våra bord till många användningsområden. Släng ett öga på vår unika och speciella kollektion av bord. Ge ditt hem ett centrum med ett snyggt bord från Dimoda. Kanske ett makalöst snyggt guldfärgat bord i form av blad hade passat eller varför inte en snygg drinkvagn?


Prenumerera på nyhetsbrev