Stäng
Bock*FRI FRAKT PÅ PAKET ÖVER 499 KR Mina sidor
0 Totalt: 0 kr Till kassan
Startsida / Inredning / Kök & Hushåll

Kök & Hushåll

1 2 3 ... 16 Nästa » 512 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris

ENDAST ONLINE!
Bestickhållare Bess
Dorre 299 kr Köp

ENDAST ONLINE!
Diskställ Disa 2-plan
Dorre 349 kr Köp

ENDAST ONLINE!
Champagneförslutare Pump it
Dorre 69 kr Köp

ENDAST ONLINE!
Picknickryggsäck 2 personer
Dorre 499 kr Köp

ENDAST ONLINE!
Pizzaspade BBQ
Dorre 399 kr Köp

ENDAST ONLINE!
Vitlökspress Garli
Dorre 129 kr Köp
ENDAST ONLINE!
Pappersrullehållare Alnes
Dorre 229 kr Köp

ENDAST ONLINE!
Knivblock och redskapsställ Vida
Dorre 299 kr Köp
ENDAST ONLINE!
Vinförslutare Pump it Svart
Dorre 59 kr Köp

1 2 3 ... 16 Nästa »

Köket = Husets Hjärta

Köket är ett rum där vi spenderar oerhört mycket tid i våra liv. Vi samtalar, lagar mat, umgås och äter i inte mindre än ca 38 000 timmar under vår livstid. Så detta rum är ett ytterst viktigt rum där vi ska trivas och må bra. Där kommer Dimoda in och hjälper till! Dimoda har köksinredning för alla smaker. Vi har allt från muggar till karaffer, från vinglas till undertallrikar och allt däremellan. Inred med utvalda köksdetaljer för att visa upp ditt sinne för funktionalitet och stil. Låt också förvaringen i köket bli en del av designtänket och styla med burkar i plåt eller glas. Tänk också på köket som ett rum som alla andra i hemmet. Ta inredningen till nästa nivå. Köket behöver mer än vårt vardagliga porslin och kastruller. Det behöver belysning, textilier, ljuslyktor, blommor i fönstret, tavlor på väggarna och all annan inredning vi mår bra av och trivs med.

Duka

En dukning kan lätt överträffa maten som bjuds. Duka med undertallrikar, servetter och tända ljus mitt i veckan. Vardagslyx! Eller, ställ en fin vas med blommor på bordet. Små enkla inredningsdetaljer gör underverk för upplevelsen. Plötsligt var inte fiskpinnarna så dumma ändå.

Gå all in vid middagsbjudningen! Duka med stora lyktor på bordet, dekorera med fina konstblommor och stoltsera med snygga vinglas. Det finns inga regler när det kommer till dukning. Bara fantasin sätter gränser.

I skåpen

På Dimoda har vi ett brett sortiment av det som ska finnas i våra köksskåp. Muggar, assietter, glas, tallrikar, servetter, gratängformar, burkar och mycket mycket mer. Alla våra kökstillbehör har inte bara en funktion utan också ett uttänkt snyggt yttre vilket gör hela köket till en inredningsplats. Sätt upp en hylla och fyll den med fina muggar och skålar eller låt vinglas eller snygga cocktailglas briljera med sin närvaro på hyllan. Göm inte allt i köksskåpen utan få fram en del och skapa en ombonad hemtrevlig känsla i köket.

Inred

Utöver alla kökstillbehör vi har i köket finns det yta att inreda. Skapa ett kök man inte vill lämna! På Dimoda har vi inredning för hela hemmet och då inklusive köket. Det finns inga spärrar som begränsar utan låt inredningsådran flyta fritt och inred som du vill. Ett kök med ljuslyktor, blommor, lampor, gardiner, plädar över stolsryggarna, snygga tavlor på väggarna skapar tillsammans ett kök man inte vill lämna. Umgås tillsammans i köket, det är husets hjärta ♥

Inredning som är både snygg och praktisk hittar du bland Dimodas hushållsartiklar. Här finns fint porslin till köket i form av assietter, tallrikar, fat och muggar. Naturligtvis hittar du också glas, flaskor karaffer och kannor här. Köksprodukter och textil som durkslag, brickor, underlägg, bordstabletter, grytlappar, grytvantar och handdukar visar upp ditt sinne för praktisk stilfullhet. Fullända inredningen med praktisk förvaring som plåtburkar och burkar i glas. 

 


Prenumerera på nyhetsbrev