Stäng
Bock*FRI FRAKT PÅ PAKET ÖVER 499 KR Mina sidor
0 Totalt: 0 kr Till kassan
Startsida / Lampor

Belysning & lampor online

1 2 Nästa » 48 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris

REA!
Bordslampa  Mytos
Interiörhuset 419 kr
(599 kr)
Köp

REA!
Bordslampa Madison
Interiörhuset 413 kr
(590 kr)
Köp

REA!
Bordslampa Mytos
Interiörhuset 489 kr
(699 kr)
Köp

REA!
Bordslampa Bella
Interiörhuset 416 kr
(595 kr)
Köp

REA!
Bordslampa Savoy
Interiörhuset 489 kr
(699 kr)
Köp
REA!
Bordslampa Savoy
Interiörhuset 559 kr
(799 kr)
Köp
REA!
Bordslampa Conrad
Interiörhuset 349 kr
(499 kr)
Köp

REA!
Bordslampa Ritz
Interiörhuset 693 kr
(990 kr)
Köp

REA!
Ledlampa Glödis
Interiörhuset 104 kr
(149 kr)
Köp
REA!
Lampfot Golden
Interiörhuset 83 kr
(119 kr)
Köp
REA!
Lampfot silver
Interiörhuset 83 kr
(119 kr)
Köp

1 2 Nästa »

På Dimodas avdelning för lampor och belysning hittar du lamporna som lyser upp tillvaron och samtidigt är fina inredningsdetaljer. En snygg bordslampa är lätt att placera i vilket rum som helst. Fler ljuskällor i ett rum gör det mer trivsamt. Missa inte att låta din belysning vara en del av din inredningsdesign.

Få extra ljus där du behöver det med bordslampor eller fönsterlampor. Ge rummet en personlig prägel och mysigare stämningsfull belysning med ljus på flera platser. Inred med ljus och sätt en personlig prägel på vardagsrum, kök och sovrum med Dimodas snygga bordslampor.

Önskar du en glaslampa till hyllan i vardagsrummet? Eller kanske en till taket i trappuppgången? Hos Dimoda finner du allt från kantiga till runda, från ljusblå till kristallvit och från taklampa till bordslampa. Passa på att fynda dina glaslampor hos Dimoda!

Letar du efter en perfekt golvlampa? Här finner du golvlampor i flera olika utföranden, till kontoret, vardagsrummet eller sovrummet. Låt din golvlampa både vara snygg och fylla en funktion i ditt hem!

Ljusslingor ger en mysig och mjuk belysning. På Dimoda vet vi hur viktigt ljuset är för känslan av ett rum. Batteridrivna ljusslingor är lätta att placera i hemmet och du kan enkelt använda dem för att skapa egna dekorationer. Skapa mysig stämning oavsett årstid med skira lampor på tråd.

Oavsett om du söker stort eller smått så har Dimoda en taklampa eller takkrona som passar ditt hem. Här hittar du ljuskronor med vackra prismor som sprider ett härligt ljus. Lys upp tillvaron vid matbordet eller lyxa till känslan över ditt arbetsbord med en riktigt vacker lampa.

 


Prenumerera på nyhetsbrev