Stäng
Bock*FRI FRAKT PÅ PAKET ÖVER 499 KR Mina sidor
0 Totalt: 0 kr Till kassan
Startsida / Lampor

Belysning & lampor online

På Dimodas avdelning för lampor och belysning hittar du lamporna som lyser upp tillvaron och samtidigt är fina inredningsdetaljer.

1 2 Nästa » 52 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris

KAMPANJ!
Bordslampa Madison
Interiörhuset 399 kr
(590 kr)
Köp

KAMPANJ!
Golvlampa Mytos
Interiörhuset 598 kr
(925 kr)
Köp

KAMPANJ!
Bordslampa Bella
Interiörhuset 399 kr
(595 kr)
Köp
KAMPANJ!
Bordslampa Ritz
Interiörhuset 549 kr
(990 kr)
Köp
KAMPANJ!
Bordslampa Mytos
Interiörhuset 449 kr
(699 kr)
Köp

KAMPANJ!
Bordslampa  Mytos
Interiörhuset 349 kr
(599 kr)
Köp

KAMPANJ!
Taklampa Flower
Interiörhuset 299 kr
(425 kr)
Köp

KAMPANJ!
Taklampa Flower
Interiörhuset 299 kr
(475 kr)
Köp

KAMPANJ!
Bordslampa Conrad
Interiörhuset 349 kr
(499 kr)
Köp

1 2 Nästa »

På Dimodas avdelning för lampor och belysning hittar du lamporna som lyser upp tillvaron och samtidigt är fina inredningsdetaljer. En snygg bordslampa är lätt att placera i vilket rum som helst. Fler ljuskällor i ett rum gör det mer trivsamt. Missa inte att låta din belysning vara en del av din inredningsdesign.

Få extra ljus där du behöver det med bordslampor eller fönsterlampor. Ge rummet en personlig prägel och mysigare stämningsfull belysning med ljus på flera platser. Inred med ljus och sätt en personlig prägel på vardagsrum, kök och sovrum med Dimodas snygga bordslampor.

Önskar du en glaslampa till hyllan i vardagsrummet? Eller kanske en till taket i trappuppgången? Hos Dimoda finner du allt från kantiga till runda, från ljusblå till kristallvit och från taklampa till bordslampa. Passa på att fynda dina glaslampor hos Dimoda!

Letar du efter en perfekt golvlampa? Här finner du golvlampor i flera olika utföranden, till kontoret, vardagsrummet eller sovrummet. Låt din golvlampa både vara snygg och fylla en funktion i ditt hem!

Ljusslingor ger en mysig och mjuk belysning. På Dimoda vet vi hur viktigt ljuset är för känslan av ett rum. Batteridrivna ljusslingor är lätta att placera i hemmet och du kan enkelt använda dem för att skapa egna dekorationer. Skapa mysig stämning oavsett årstid med skira lampor på tråd.

Oavsett om du söker stort eller smått så har Dimoda en taklampa eller takkrona som passar ditt hem. Här hittar du ljuskronor med vackra prismor som sprider ett härligt ljus. Lys upp tillvaron vid matbordet eller lyxa till känslan över ditt arbetsbord med en riktigt vacker lampa.

 


Prenumerera på nyhetsbrev