fri frakt på paket från 499:-

Inredning för hemmet från Dimoda ger tillvaron det lilla extra.

Inred med våra tavlor och gör en snygg tavelvägg, skyltar med roliga och trevliga budskap och annan väggburen inredning. En snygg klocka hjälper dig inte bara att hålla tiden, den ger även karaktär till rummet. En rustik kruka i fönstret eller på sideboardet med någon fin konstblomma är pricken över i:t. De tidlösa urnorna är vackra att ha som prydnad bara som de är. Har du ont om garderober? Inred med hjälp av vår snygga förvaring. Ett par korgar i bohemstil, eller förvaring i rotting är perfekt till alla värmande plädar eller barnens gosedjur. Vi har även inredning för den öppna spisen eller kakelugnen. Stilrena, robusta vedkorgar ett måste på vintern. Sätt stämning och känsla i hemmet med levande ljus och utvalda dofter. Ljuslyktor är som skor, du kan inte ha för många.

Sätt en personlig prägel på din heminredning och visa upp din stil!

Vi har tidlös inredning för hemmet såväl som heminredning efter säsong, Alla hjärtans-dag, påskpynt, julpynt och speciellt utvald inredning för badrum. En snygg tvålpump med matchande toaborsthållare ger karaktär till badrummet och ett par handdukar i samma färgskala gör det hela komplett. Vem drömmer inte om ett stort härligt bubbelbad, dämpad belysning och en maffig kandelaber med levande ljus?

Inredning för all rum, skrymslen och vrår i hemmet.

Vi på Dimoda lever och andas inredning under dygnets alla timmar. Heminredning är det vi brinner för och älskar.

Våra hem är vår egna unika plats som vi inreder med allt från möbler till gardiner till muggar till duschdraperier. Vårt sortiment ger dig inredning till alla rum i hemmet. Hur vi lever och bor med den inredningen vi väljer att ha säger en hel del om vår personlighet. Vi är alla unika och speciella och inreder våra boenden på olika sätt. Belysning är en stor och viktig del. Vi kan använda snygga lampor för den varma mysiga känslan skull men också för att ge ljus för att se och lysa upp mörka ställen i hemmet. Dimoda har ett brett urval av fina bordslampor, taklampor, golvlampor, ledlampor, ljusslingor och nattlampor. Visa din stil med några originella bord eller en skön fåtölj. Inred med snygga ljusstakar, pampiga urnor och sätt stämningen med ett ljuvligt doftande doftljus. Möjligheterna är oändliga. Kika in på dimoda.se för inspiration. Vi hjälper dig!

Vår inredning

Inredning tillåter människor att dekorera sina hem så att det ser både inbjudande och avkopplande ut. Den moderna inredningen kännetecknas av rena, raka linjer och en stilren look. Det är motsatsen till traditionell inredning som ofta har ornamenterade, antika möbler och detaljerade utsmyckningar. Vi försöker att möta båda dessa stilar. Dels i en härlig mix, men också för att det ska finnas något för alla stilar och smaker. Det ljusa skandinaviska, som våra populära korgmöbler tillsammans med lite mer robusta mörka inredningsdetaljer i form av buddhastatyer och mörka stålmöbler.

Idétorka?

Vill du ge bort något fint, men vet inte riktigt vad personen vill ha? Ge bort ett presentkort och låt hen själv välja något fint från vårt breda sortiment.

Köp presentkort